Monique van Duijvenvoorde

Triage trainer Monique van Duijvenvoorde

Monique van Duijvenvoorde is werkzaam als interimmanager en organisatieadviseur bij verschillende (gezondheidszorg)organisaties.

Curriculum Vitae
Sinds 1983 ben ik werkzaam binnen de gezondheidszorg , eerst als doktersassistente later als kwaliteits- en klachtenfunctionaris.  In 1998 ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan. De afgelopen 14 jaar heb ik voor een aantal huisartsenposten verschillende lijn- en staffuncties mogen bekleden en ben daardoor nauw betrokken geweest bij een aantal ontwikkelingen op het gebied van triage, kwaliteitsmanagement en patiëntveiligheid.

Wat drijft je om les te geven in deze materie? Monique:

Patiëntveiligheid, kwaliteit van de zorg en patiëntervaring zijn sterk afhankelijk van de kwaliteit van de triage. De ontwikkeling van triage binnen de gezondheidszorg is de afgelopen enorm geweest. Scholing op het gebied van triage is onontbeerlijk en door de sterke ontwikkelingen periodiek noodzakelijk. Als ik zie dat doktersassistenten het geleerde in de praktijk brengen en ondervinden dat het werkt, is dat de kroon op mijn werk en de stimulans om door te gaan.

Site door WebZenz.